Doe-het-zelf handleiding Stagevergunning Curaçao

Vraag zelf uw Verklaring van Rechtswege aan met onze handige handleiding!

Stagevergunning

Niets is leuker dan de kans te pakken om voor een bepaalde periode stage te lopen op Curaçao. Deze ervaring maakt je een rijker persoon en u leert direct uw studie in de praktijk toe te passen.

Als u op Curaçao stage wilt lopen dan moet u er rekening mee houden dat u hiervoor de verplichte stagevergunning moet aanvragen. Zonder deze vergunning mag u vanuit de Curaçaose overheid geen stagelopen op het eiland. De officiële naam van deze vergunning is de 'Verklaring van Rechtswege'. U vraagt ook de stagevergunning aan voor de exacte duur van uw stage. Een stagevergunning is dus niet voor onbepaalde tijd geldig.

Handleiding stagevergunning Curaçao

Om u stagevergunning aanvraag direct goed te doen voor uw stage op Curaçao, hebben wij een handige handleiding voor u gemaakt. In deze handleiding wordt stap voor stap toegelicht wat u allemaal moet regelen en hoe de aanvraag gedaan moet worden. Deze kunt u eenvoudig bij ons aanschaffen en dan kunt u direct starten met het aanvragen van uw stagevergunning voor Curaçao.

Begin wel tijdig met het aanvragen van de benodigde documenten, het kan namelijk nog wel eens 4 tot 6 weken duren voordat u daadwerkelijk de documenten ontvangt. Dus schaf direct deze handige handleiding aan en ga aan de slag!

Verblijf als Nederlander op Curaçao

Het grote voordeel bij de aanvraag van een stagevergunning op Curaçao is dat voor personen met een Nederlandse nationaliteit u reeds op Curaçao aanwezig mag zijn gedurende de aanvraag. Het is toegestaan, na inlevering van uw documenten bij de immigratiedienst met het 'bewijs van de aanvraag' direct te starten met uw werk of stage. U hoeft de screening dus niet af te wachten.

Voor personen met een andere nationaliteit dan de Nederlandse werkt dit anders. Zij mogen nog niet stage lopen of werken op Curaçao zonder dat er positief uitslag is op de aanvraag.

Wilt u ook stagelopen op Curaçao en de stagevergunning zelf aanvragen? Kom niet voor verrassingen te staan en schaf onze handige stagehandleiding aan. Hiermee bent u goed voorbereid en kan het grote avontuur voor u beginnen! Heeft u tijdens het aanvraagproces vragen? Neem dat gerust contact met ons op. Wij kunnen dan samen kijken waar u vastloopt en hoe we dit kunnen oplossen.

Studentenhuizen op Curaçao

Houd er rekening mee dat u vooraf al huisvesting geregeld moet hebben, daar u tijdens uw stagevergunning aanvraag uw verblijfadres in Curaçao moet opgeven.

Neem hier vrijblijvend een kijkje en reserveer wellicht uw kamer zodat u door kunt voor een belangrijk onderdeel; namelijk uw Stagevergunning!

Handleiding stagevergunning

Wat krijgt u?

  • Duidelijke stappenplan vergunningaanvraag
  • Alle benodigde documenten
Ook inbegrepen
  • Belangrijke telefoonnummers overzicht
  • Tandartsen, doctoren etc. gegevens

Éénmalig tarief

  • De handleiding en documenten kosten normaal € 38,50 nu tijdelijk € 24,50 incl. OB (BTW)

Hoe werkt het?

Zodra de éénmalige vergoeding voor de stagevergunning handleiding en overige documenten is ontvangen, wordt u automatisch doorgestuurd naar onze download-pagina waar u alle belangrijke stukken onbeperkt kunt downloaden.